Reparatii Usi Bucuresti-Ilfov

Oferim servicii de Reparatii Usi metalice, Reparatii Usi, Reparatii Usi din lemn, Reparatii Usi termopan, Reparatii Usi interior in regim de URGENTA oriunde in BUCURESTI-ILFOV

Usa ta nu mai functioneaza ca inainte? Ai problme cu manerele? Sau pur si simplu vrei sa montezi o incuietoare noua pe usa ta? Atunci apeleaza la noi pentru cele mai bune servicii!

Toate lucrarile noastre dispun de garantie. Montam manere usi metalice, reglam balamale usi, facem usa sa se inchida normal, reparam orice problema pe care o are usa ta!.

Personalul nostru are din dotare toate pisele pentru toate tipurile de usi.

Reparatia de usa dureaza in functie de complexitatea problemei.

           

Piese de schimb

Manere Cilindrii Incuietori
Usa metalica Usi metalice Mottura
Usi interior usi termopan Securemme
Usi interioare Mul-T-Lock
Usi de lemn CISA

Comments

  • De Alexandru

    Usa mea scotea tot feluri de sunete de la o vreme cand veneam acasa trezeam si nevasta si copii, Dar am apelat la Reparatii usi si acestia mi-au rezolvat problema! Acum usa mea merge exact ca atunci cand am montat-o! Multumesc!

  • De Georgiana

    Am apelat la o firma care mi-au montat usa de interior foarte prost, deci usa efectiv nu se putea inchide. Datorita celor de la Reparatii usi usa functioneaza cum ar fii trebuit de la inceput! Recomand!

  • De Nicoleta

    Nu stiam ca exista firme de Deblocari usi cand am ramas blocata afara iar mancarea pe foc asa ca am apelat la 112, mi-au stricat usa evident a trebuit sa fac ceva, am cautat pe internet reparatii usi si pot spune ca acesta este site-ul care ma ajutat exact cu ce aveam nevoie, Usa a fost reparata fara a mai fii nevoie sa o schimb! Foarte multumita!

Spune-ne despre experienta ta! Despre Reparatii Usi

 
Deblocari usi si Reparatii usi Bucuresti-Ilfov Non-Stop de la 50 RON in regim de urgenta la cel mai mic pret posibil! Noi oferim cele mai bune servicii pentru toate problemele intampinate asupra usii!Cele mai mici preturi! Program NON-STOP! Oferim Garantie!