Deblocari Usi non-stop Bucuresti-Ilfov

Deblocari

Oferim servicii de deblocari usi metalice, deblocari usi, deblocari usi din lemn, deblocari usi termopan, deblocari usi interior in regim de URGENTA oriunde in BUCURESTI-ILFOV

Te-ai blocat in casa? Sau ai venit acasa si nu ai mai putut intra in apartament pentru ca ti sa rupt cheia sau le-ai pierdut sau pur si simplu usa nu mai vrea sa se deschida? Nici o problema apeleaza la noi si vom ajunge in cel mai curt timp posibil si te vom ajuta sa intrii in pripria casa!

Toate lucrarile noastre dispun de garantie. Deblocarea usii se face fara a deteriora usa, in cel mai rau caz se strica cilindrul (Cel in care bagati cheia) care poate fii inlocuit pe loc!.

Personalul nostru are din dotare toate pisele pentru toate tipurile de usi.

Deblocarea de usa nu dureaza mai mult de 10 minute si nici nu vom deteriora usa!

           

Piese de schimb

Manere Cilindrii Incuietori
Usa metalica Usi metalice Mottura
Usi interior usi termopan Securemme
Usi interioare Mul-T-Lock
Usi de lemn CISA

Comments

 • Avatar
  De Radu

  Am aplelat la aceste servicii de Deblocari usi la ora 7:30 dimineata, iar in cel mai scurt timp un lacatus a ajuns la mine si in jur de 3-5 minute a si deblocat usa! Recomand!

 • Avatar
  De Mihaela

  Fiind sambata seara am iesit cu prietenele la un local din centrul Bucurestiului, Cand am ajuns acasa am realizat ca am pierdut cheile. Cei de la Deblocari Usi au ajuns foarte repede au lucrat extrem de rapid si nu mi-au stricat usa! Sunt multumita!

 • Avatar
  De George

  Am avut un revelion pe cinste! :)) Mai ales ca am pierdut cheile de la apartament -_-" , Noroc cu Deblocari-Usi care au fost foarte promti foarte excelenti si amabili, m-au salvat cand nu credeam ca cineva lucreaza! Datorita lor am reusit sa intru in propria casa! Multumesc!

Spune-ne despre experienta ta! Despre Deblocari Usi

 
Deblocari usi , Reparatii usi , Deblocari usi metalice , Deblocari usi Bucuresti, Deblocari usi non-stop, Reparatii usi , Reparatii usi metalice , Deblocari de Usi Bucuresti- Ilfov de la 50 RON.